Πύργος Μελισσουργού

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 6944398383

Ο ΠΥΡΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ βρίσκεται στο 42,5χλμ της Λεωφ. Καλυβίων-Αναβύσσου.

Προσοχή: Στα Google Maps θα το βρει κάποιος, πληκτρολογώντας, “Πύργος Μελλισουργού” (με δυο λάμδα και ένα σίγμα, μέχρι να διορθωθεί σε ορθή γραφή του ονόματος.)

Είναι  μια ιδιωτική κατοικία, που εκτείνεται σε χώρο 60 στρεμμάτων, με εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση επί της κεντρικής λεωφόρου, απέχοντας μόλις 15 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και μόλις 5 λεπτά από την παραλιακή λεωφόρο, λίγο πριν το ξενοδοχείο Grand Resort Lagonisi.

Μέσα στο χώρο, δεσπόζει μία από τις πιο ιστορικές κατοικίες της Ελλάδας και σίγουρα της νοτιοανατολικής Αττικής.

Ο Πύργος Μελισσουργού χρονολογείται από το 1680-1690 στην αρχική του μορφή, η οποία με τα χρόνια και τις σταδιακές προσθήκες, έφτασε στη σημερινή του μορφή.

Αυτό αποτελεί και την απόλυτη μοναδικότητα του χώρου!

Υπάρχει μια τεράστια πισίνα σε μορφή λίμνης και παραλίας καθώς και περίπου δυο στρέμματα γκαζόν, για την άνετη χρήση από τους επισκέπτες.

Επιπροσθέτως διαθέτει 6 καλαίσθητα WC, καθώς και μεγάλη πέργκολα που μπορεί να καλύψει διάφορες λειτουργικές ανάγκες.

Το πάρκινγκ μπορεί να εξυπηρετήσει περισσότερα από 500 αυτοκίνητα και υπάρχει Υποσταθμός ηλεκτρικού ρεύματος, για την επάρκεια των φορτίων.

Στον αθλητικό τομέα, υπάρχουν, γήπεδο τένις, γήπεδο Μπητς-βολεϊ και μονό γήπεδο μπάσκετ, καθώς και οικολογική Παιδική Χαρά.

Τέλος διαθέτει χώρο για τους οικοδεσπότες, προκειμένου να φρεσκαριστούν εάν χρειαστεί.

Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει από 80-600 τουλάχιστον καθιστούς επισκέπτες και πάνω από 1,000 όρθιους.