Κτήμα Μελεαγρίς

ΚΤΗΜΑ ΜΕΛΕΑΓΡΙΣ

Το Αγρόκτημα Μελεαγρίς στα Σπάτα, σε απόσταση μόλις 5 λεπτών από την Έξοδο 18 της Αττικής Οδού, άνοιξε τις αυλόθυρές του και σας περιμένει.

Σ’ έναν ιδιόκτητο ελαιώνα 100 στρεμμάτων καλλιεργούμε, επί 40 χρόνια, την αττική γη και φροντίζουμε τα ζώα μας: θηράματα (φασιανούς, πέρδικες κλπ.) των ελληνικών δασών, σπάνια ελληνικά τσοπανόσκυλα, κάθε λογής οικόσιτα πουλιά (μεταξύ των οποίων και μελεαγρίδες, δηλ. φραγκόκοτες) και άλλα ζώα.

Σ’ αυτόν τον χώρο έχει δημιουργηθεί μια πολύ μεγάλη έκταση με γρασίδι (5 στρέμματα περίπου) και διάφορες βοηθητικές εγκαταστάσεις (πετρόχτιστα χαγιάτια και καλντερίμια, συστήματα φωτισμού και ήχου, μεγάλο parking κλπ.), ικανή να φιλοξενήσει ά ν ε τ α ως και 2.000 άτομα. Δυνατότητα στέγαστρου σε περίπτωση βροχής.

Ιδανικός χώρος επίσης για μικρά και μεγάλα παιδιά. Πολύ κοντά μας βρίσκονται ιστορικά ξωκλήσια του 14ου και 18ου αιώνα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τέλεση γάμων ή βαπτίσεων.

Το Αγρόκτημα Μελεαγρίς και οι άνθρωποί του υπόσχονται να σας προσφέρουν μια αλλιώτικη εμπειρία εκδηλώσεων, πολύ πιο κοντά στην φύση, στην παράδοση και στις γεύσεις των Μεσογείων (με  λάδι και κρασί του κτήματος, κατ’ επιλογήν σας, και άλλα βιολογικά προϊόντα).

ΑΤΟΜΑ: 500-2000 ATOMA

Τηλ: 6972551546

5 λεπτά μετά την έξοδο 18 της Αττικής οδού, Σπάτα

info@meleagris.gr