Καλωσορίσατε στην GΤouch

Καλωσορίσατε στην GTouch, την ομάδα που φροντίζει απόλυτα την κάθε εκδήλωση σας!

Ο ιστότοπός μας είναι σχεδιασμένος να σας προσφέρει πληροφορίες και άποψη για την οργάνωση της γιορτής σας! Θα είμαστε δίπλα σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε , σε κάθε απόφασή σας, σε κάθε βήμα σας!
Το πάθος και η αγάπη μας για τη δουλειά αυτή, καθώς επίσης και η εμμονή μας στη λεπτομέρεια, αντικατοπτρίζονται σε κάθε είδους εκδήλωση που αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε για εσάς. Ελάτε να μας γνωρίσετε και είμαστε σίγουροι ότι θα το διαπιστώσετε.

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας!

Η Φιλοσοφία μας

Για εμάς, η κουζίνα και η υψηλή μαγειρική είναι τρόπος επικοινωνίας. Να μπορείς με την τέχνη σου να μιλήσεις κατευθείαν στην καρδιά των καλεσμένων. Να τους φέρεις γεύσεις και μυρωδιές απ’ όλο τον κόσμο, δοσμένες με αγάπη και μεράκι. Η κάθε επιθυμία σας, πάντα με το άγγιγμα του Ευάγγελου Γιαννουκλίδη, θα κάνει τη διαφορά.

>>

Food Stories

Δημιουργούμε ιστορίες γεύσης, ανυπέρβλητης δεξιοτεχνίας, φτιαγμένες από μοναδικές εμπειρίες, για να σας προσφέρουμε χαρά και να αισθανθείτε μοναδικοί. Προσπάθειά μας, να διαδώσουμε την αγάπη μας γι’ αυτό που κάνουμε.

>>


«Η τροφή είναι θρέψη και υγεία, απόλαυση και χαρά,ανακάλυψη και περιπέτεια μαζί, αντάμωμα και συνύπαρξη.Στοιχείο πολιτισμού που εκφράζει τις παραδόσεις και αξίες ενός ανθρώπου, ενός τόπου.»